Vilander prevazišao sam sebe: Neverovatno potcenjivačka izjava pred početak Australijan opena

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jan.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilander prevazišao sam sebe: Neverovatno potcenjivačka izjava pred početak Australijan opena

Da Novak Đoković nije miljenik Matsa Vilandera to je svima dobro poznato. Ali ovoga puta je prevazišao samog sebe u komentaru tokom emisije ''Gem, set i Mats'', kada je govorio o muškom turniru Australijan opena.

Naime, na pitanje Barbare Šet o tome kakav turnir očekuje, sedmostruki Gren slem šampion je počeo da nabraja tenisere od kojih očekuje da učine ovaj turnir sjajnim.

- Vratili su se Rafael Nadal i Rodžer Federer, tu je Endi Mari koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << prvi put na Gren slemu kao prvi teniser sveta, Vavrinka je uvek opasan, sjajan je i Saša Zverev... očekujem da ovo bude jedan od najboljih turnira, kakav nismo imali prethodnih godina - rekao je Vilander.

Primećujete li da nešto fali? Naravno, nema Novaka Đokovića!

A zašto bi njega pomenuo Vilander, on je samo branilac trofeja i šestostruki osvajač prvog Gren slem turnira. To Vilanderu očigledno nije dovoljno.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Federer

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

VILANDER OPET O ĐOKOVIĆU I MAREJU: Iznenadiće vas šta je rekao o NJIHOVOM eventualnom DUELU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2017

Šveđanin pomno prati Australijan open...Legendarni švedski teniser Mats Vilander je jedva dočekao početak Australijan opena, da bi ponovo mogao da priča o Novaku Đokoviću i Endija Mareja. Vilander je za pobedu prvog tenisera sveta Endija Marija nad Iljom Marčenkom (pročitajte OVDE) rekao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.