Prvi letnji Apgrade uz Adiel

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2024, 10:58

Prvi letnji Apgrade uz Adiel

Na prvo letnje izdanje Apgrade-a, koje će biti održano 28. juna u Barutani, dolazi Adiel, umetnica koja godinama ostavlja neizbrisiv trag u svetu elektronske muzike – od prvih koraka na italijanskoj andergraund sceni do legendarnih osmočasovnih setova u Berghainu i redovnih nastupa na mestima kao što su Circoloco, Afterlife i Dekmantel. Pridružuje joj se Tijana T koja godinama zauzima najuzbudljivije slotove širom planete, a dodatno osveženje donosi Regenova uvek besprekorna techno selekcija.
Uronivši u lokalnu scenu kroz rimski Goa Club, pokrenuta novootkrivenim osećajem slobode i neumornim entuzijazmom za istraživanje istorije klupske muzike, Adiel je brzo izoštrila ukus i pronašla pravac u kojem želi da usmeri...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.