UNICEF pokrenuo najveću saradnju sa kompanijama u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2024, 10:58

UNICEF pokrenuo najveću saradnju sa kompanijama u Srbiji

UNICEF je pokrenuo do sada najveću saradnju sa jednom kompanijom iz Srbije koja će izdvojiti 1,3 miliona dolara za decu u periodu od tri godine.
Reč je o Nelt grupi koja je sa UNICEF-om formirala strateško partnerstvo za osnaživanju dece i mladih u sticanju kompetencija za 21. vek.
Trogodišnje partnerstvo biće fokusirano na jačanje obrazovnih sistema u Srbiji, Severnoj Makedoniji, Bosni i Hercegovini, kao i Angoli u 2026. godini, to jest na tržiština na kojima posluje pomenuta kompanija.
Kako je saopšteno, u Srbiji će od partnerstva imati koristi 15.000 dece iz 30 škola, koja će biti osnažena unapređenim digitalnim veštinama ključnim za njihov budući uspeh.
U Severnoj Makedoniji,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.