UŽIVO: Đoković - Medvedev 6:4, 6:4 (KRAJ)! Novak u finalu Istborna

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2017, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković - Medvedev 6:4, 6:4 (KRAJ)! Novak u finalu Istborna

Srpski as Novak Đoković plasirao se u finale turnira iz Serije 250 u Istbornu. On je slavio protiv mladog Rusa Danila Medvedeva - 6:4, 6:4, posle 82 minuta igre. U finalu, Srbin će se boriti za drugu krunu u sezoni protiv Francuza, samo je pitanje kojeg, Rišara Gaskea ili Gaela Monfisa.

Neposredno pred predviđeni početak meča (14.15), počela je da pada kiša u Istbornu, pa je meč pomeren, i počeo je u 16.35.

4. gem - Novak ne da brejk prednosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vodi 3:1.

10. gem - Đoković dobija prvi set posle 44 minuta.

Early break, break back, late break to win it

First set Djokovic 6-4

Watch here https://t.co/kRsZ9udpkC#aegoninternational pic.twitter.com/KmGh3YuHkR

Novakov rival ima 21 godinu, a trenutno je 52. na ATP listi. Igrali su dosad samo jednom, i to ove godine u Dejvis kupu, kada je Đoković pobedio 3:1. Ipak, mladi Medevedev pružio je dobar otpor, poveo je 1:0 u "Pioniru", ali je onda naš as dodao gas i slavio.

Ukoliko pobedi, a veliki je favorit, Novak će u finalu igrati protiv Francuza, samo je pitanje da li sa Gaelom Monfisom ili Rišarom Gaskeom.

Turnir u Istbornu se igra na travi, nagradni fond je 635,660 evra, a proslednji put je igran 2014. godine kada je slavio Felisijano Lopez.

The #AegonInternational #Eastbourne covers are being deflated for a not before 3:30 pm start! pic.twitter.com/d4wf3dPkpn— British Tennis (@BritishTennis) 30. јун 2017.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak "slomio" mladog Rusa za finale Istborna

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2017

Srpski as Novak Đoković plasirao se u finale turnira iz Serije 250 u Istbornu. On je slavio protiv mladog Rusa Danila Medvedeva - 6:4, 6:4, posle 82 minuta igre. U finalu, Srbin će se u subotu (15 časova) boriti za drugu krunu u sezoni protiv Francuza, Gaela Monfisa, koji je posle drame bio bolji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Đoković prvi put u finalu Istborna, drugo finale ove godine

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2017

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobijedio je Rusa Danila Medvedeva u polufinalu turnira u Istbornu sa 2-0, 6:4, 6:4..Srpski igrač još jednom nije bio na najvišem nivou, ali je uspio da u ključnim trenucima bude bolji i sa po brejkom razlike u svakom setu prođe u prvo finale Istborna, a drugo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.