Novak slomio mladog Rusa za finale Istborna

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak "slomio" mladog Rusa za finale Istborna

Srpski as Novak Đoković plasirao se u finale turnira iz Serije 250 u Istbornu. On je slavio protiv mladog Rusa Danila Medvedeva - 6:4, 6:4, posle 82 minuta igre. U finalu, Srbin će se u subotu (15 časova) boriti za drugu krunu u sezoni protiv Francuza, Gaela Monfisa, koji je posle drame bio bolji od Rišara Gaskea - 2:1 (6:4, 6:7, 7:6).

Tako je Novak i u trećem meču u ovom engleskom gradu, gde prvi put igra, pobedio maksimalnim rezultatom. Bila je to druga pobeda u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << isto toliko mečeva sa 21-godišnjim Rusom. Novak je igrao, čini se, koliko je potrebno za trijumf.

Ključni trenutak meča bio je u osmom gemu prvog seta, kada je kod vođstva Medvedeva, Novak spasio tri brejk lopte. Uspeo je da osvoji gem i onda u narednom napravi brejk.

Kako je završio prvi, tako je i počeo drugi set, trijumfalno. Već na startu je četvrti teniser sveta napravio brejk i do kraja meča rutinski održavao prednost, za finale i borbu za drugi pehar u sezoni. Ove godine, Novak je osvojio samo turnir u Dohi, na startu 2017. godine.

Meč je, zbog kiše, kasnio dva i po sata, ali to nije omelo Novaka, koji hvata zalet za narednu nedelje i Vimbldon.

6-4 6-4

Djokovic eases into the final -

perfect Wimbledon preparation! #AegonInternational pic.twitter.com/dIVwMkXIJR

PROČITAJTE TOK MEČA!

10. gem - Gotovo je, Novak Đoković je u finalu Istbornu.

6-4 6-4

Djokovic eases into the final -

perfect Wimbledon preparation! #AegonInternational pic.twitter.com/dIVwMkXIJR

4. gem - Novak ne da brejk prednosti, vodi 3:1.

10. gem - Đoković dobija prvi set posle 44 minuta.

Early break, break back, late break to win it

First set Djokovic 6-4

Watch here https://t.co/kRsZ9udpkC#aegoninternational pic.twitter.com/KmGh3YuHkR

Turnir u Istbornu se igra na travi, nagradni fond je 635,660 evra, a proslednji put je igran 2014. godine kada je slavio Felisijano Lopez.

The #AegonInternational #Eastbourne covers are being deflated for a not before 3:30 pm start! pic.twitter.com/d4wf3dPkpn— British Tennis (@BritishTennis) 30. јун 2017.

* Rus izbacio Amerikanca i stao na Novakov put ka finalu

* Novak otkrio šta mu daje snagu

* Novak dobio rivala u trećem kolu Istborna

* Evo šta je Novak rekao posle prve pobede u Istbornu
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) ĐOKOVIĆ HARA BRITANIJOM: Novak pobedio Medvedeva za finale Istborna

Izvor: Kurir, 30.Jun.2017

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale turnira u Istbornu, pošto je u dva seta, oba puta sa po 6:4, za sat i 22 minuta igre, savladao Rusa Danila Medvedeva.

Nastavak na Kurir...

Bravo Nole! Najbolji srpski teniser u finalu Istborna, međutim na Vimbldonu ga očekuje "pakao"!

Izvor: BKTV News, 30.Jun.2017

Srpski teniser Novak Ðoković plasirao se u finale turnira u Istbornu, pošto je danas savladao mladog Rusa Danila Medvedeva 6:4, 6:4...Ðoković, koji je postavljen za prvog nosioca, za titulu će igrati protiv pobednika drugog polufinala u kojem se sastaju Francuzi Rišar Gaske i Gael Monfis..Turnir...

Nastavak na BKTV News...

Đokovićevi utisci posle plasmana u finale

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2017

Pred početak Vimbldona, Novak Đoković ima šansu za drugi trofej u sezoni. Pobedom nad Rusom Danilom Medvedevim, naš as se plasirao u finale turnira iz Serije 250 u Istbornu. Na konferenciji za medije posle meča, četvrti teniser sveta nije krio zadovoljstvo...- Čestitke Medvedevu. On je pokazao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.