Bravo Nole! Najbolji srpski teniser u finalu Istborna, međutim na Vimbldonu ga očekuje pakao!

Izvor: BKTV News, 30.Jun.2017, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo Nole! Najbolji srpski teniser u finalu Istborna, međutim na Vimbldonu ga očekuje "pakao"!

Srpski teniser Novak Ðoković plasirao se u finale turnira u Istbornu, pošto je danas savladao mladog Rusa Danila Medvedeva 6:4, 6:4.

Ðoković, koji je postavljen za prvog nosioca, za titulu će igrati protiv pobednika drugog polufinala u kojem se sastaju Francuzi Rišar Gaske i Gael Monfis

Turnir u Istbornu igra se za nagradni fond od 635.660 evra.

Podsetimo, najbolji srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << teniser Novak Ðoković plasirao se u polufinale turnira u engleskom Istbornu, pošto je savladao Amerikanca Donalda Janga u dva seta.

Loše vesti: Težak žreb za Đokovića

Najbolji srpski teniser Novak Đoković protiv Slovaka Martina Kližana počinje nastup na ovogodišnjem Vimbldonu, odlučeno je žrebom u Londonu. Đoković je drugi nosilac na trećem grend slemu ove sezone, a ukoliko uspešno savlada prvu prepreku, čeka boljeg iz duela Adam Pavlašek (Češka) – Ernesto Eskobedo (SAD), a onda mu sleduje težak projektovani žreb protiv rivala kao što su Argentinac Huan Martin del Potro, Gael Monfis, Dominik Tim, Rodžer Federer...

FOTO: Tanjug/AP

Na Vimbldonu učestvuju još tri srpska predstavnika u muškoj konkurenciji.

Viktor Troicki se na startu sastaje sa Florijanom Majerom iz Nemačke, Janko Tipsarević sa Amerikancem Džaredom Donaldsonom, a Dušan Lajović čeka kvalifikanta.

Panika na Ostrvu: Endi Marej odustaje od Vimbldona?

Prvi teniser sveta i aktuelni šampion Vimbldona Endi Mari u prvom kolu igraće protiv kvalifikanta ili laki luzera, dok će se sedmostruki šampion najprestižnijeg turnira na svetu Rodžer Federer sastati sa Ukrajincem Aleksandrom Dolgopolovom.

FOTO: Tanjug/AP

Kod žena, Jelena Janković u prvom kolu igra protiv 10. igračice sveta Agnješke Radvanjske iz Poljske, a u glavnom žrebu može da joj se pridruži Aleksandra Krunić ukoliko prebrodi poslednju rundu kvalifikacija.

Nagradni fond na ovogodišnjem Vimbldonu, koji se igra od 3. do 16. jula, iznosi 14.840.000 funti.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u finalu Istborna

Izvor: Radio 021, 30.Jun.2017

Novak Đoković plasirao se u finale turnira u Istbornu, pošto je danas savladao mladog Rusa Danila Medvedeva 6:4, 6:4...Đoković, koji je postavljen za prvog nosioca, za titulu će igrati protiv pobednika drugog polufinala u kojem se sastaju Francuzi Rišar Gaske i Gael Monfis...Turnir u Istbornu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.