UŽIVO: Đoković - Bautista Agut

Izvor: Mondo, 18.Maj.2017, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković - Bautista Agut

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra za četvrtfinale mastersa u Rimu protiv Bautiste Aguta. Pratite uz MONDO.

Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Novak Đoković na mastersu u Rimu brani finale iz prošle sezone, koje je izgubio od Endija Mareja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a za novo četvrtfinale u prestonici Italije igra protiv Roberta Bautiste Aguta.

Nakon što je bez većih problema slavio protiv Aljaža Bedenea iz Velike Britanije (2:0) na Novakovom putu nalazi se teniser koji ga je savladao u Šangaju u poslednjem međusobnom duelu (0:2), a protiv koga ima i te kako pozitivan skor 5-1.

Španski teniser, koji je godinu dana mlađi od Đokovića, odigrao je "rundu više" u Rimu i slavio protiv Dolgopolova (2:0) i Karenja-Buste (2:1).

Branilac trofeja Endi Marej je već ispao na turniru u Rimu i stoga Novak ima priliku da dodatno smanji razliku u odnosu na Britanskog tenisera.

Pobednik ovog duela igra protiv uspešnijeg iz "sudara" Del Potra i Nišikorija.

IZ SETA U SET:

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.