Tri puta sam operisao Đokovića zbog vrata! -

Izvor: JavneVesti.com, 23.Maj.2014, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri puta sam operisao Đokovića zbog vrata! -

S obzirom na to da je Nole perfekcionista, tražio je od mene da ga pratim i na Vimbldonu, US Openu i Montrealu - rekao je doktor Adolfo Panfili  

 
 
Ugledni italijanski hirurg Adolfo Panfili otkrio je da je tri puta operisao najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.
 
 
U intervjuu “Gazeti delo >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << sport”, Panfili tvrdi da je sa Đokovićem počeo da radi pre dve godine kada je naš igrač imao bolove u vratnom delu prilikom servisa.
 
- Otkrili smo diskopatiju i bila su dovoljna dva manja zahvata robotskom hirurgijom da rešimo problem. S obzirom na to da je Nole perfekcionista, tražio je od mene da ga pratim i na Vimbldonu, US Openu i Montrealu – izjavio je Panfili.
 
Đoković nikada nije pričao u javnosti o operacijama, a Panfili je dodao da je Đokovićeva povreda zadobijena u Monte Karlu ove godine brzo tretirana, ali da se međutim nije radilo o povredi zgloba.
 
 
- Novak je mislio da je reč o bursitisu (upala hrskavice), ali čim je došao u Rim video sam da je reč o problemu s vratom. Dovoljan je bio manji zahvat da bol nestane – rekao je doktor.
 
Panfili je dodao da je 24. jula 2013. Đoković bio podvrgnut brojnim testovima u Institutu za sportsku medicinu Italijanskog olimpijskog komiteta u Rimu kako bi napravio profil.
 
- Novak je neverovatan, najviše me je podsetio na vozača Formule 1 Džodija Šektera. On je jedan od najboljih sportista kada je u pitanju eksplozivnost. Zahvaljujući testu njegovih aminokiselina, pripremili smo multivitaminski koktel za poboljšanje izdržljivosti. U Londonu ima čoveka koji mu nabavlja potpuno prirodne namirnice. U Kanadi smo zajedno išli u budistički hram da bi vežbao jogu. Ekstremno je savitljiv – izjavio je Panfili.
 

Nastavak na JavneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.