Toronto: Conga uzeo skalp i Mariju

Izvor: Sportal.rs, 08.Avg.2014, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toronto: Conga uzeo "skalp" i Mariju

Posle Novaka Đokovića Žo-Vilfred Conga savladao je i Endija Marija za plasman u polufinale Toronta. On je škotskog tenisera pobedio sa 2:1, po setovima 7:6, 4:6, 6:4, posle dva i 20 minuta igre.

Mari je prvi set izgubio u taj-brejku. Conga je imao dve šanse za brejk, nije ih iskoristio, ali je u odlučujućem gemu drugu set loptu pretvorio u vođstvo od 1:0 u meču.

U drugom setu Mari je poveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << sa 3:1, ali je Francuz odmah uzvratio ribrejkom. Potom je Škot pri rezultatu 4:4 dva puta sprečio brejk, a zatim je pri Conginom servisu dobio gem bez izgubljenog poena, za odlučujući set.

Imao je Britanac 3:0, ali je prokockao prednost. Conga je vezao dva brejka i četvrtu meč loptu iskoristio da stavi tačku na ovaj duel. Za finale će igrati protiv pobednika meča Anderson - Dimitrov.

Toronto

Žo-Vilfred Conga – Endi Mari 7:6, 4:6, 6:4

Kevin Anderson – Grigor Dimitrov

Miloš Raonić – Felisijano Lopez

David Ferer – Rodžer Federer

(Foto: Beta/AP/The Canadian PressaiFrank Gunn) 

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.