Izvor: Njuz.net, 23.Maj.2024, 20:25

Ramštajn se žali na cene smeštaja u Beogradu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 23. maj 2024, (Njuz) – Članovi benda Ramštajn požalili su se danas novinaru Njuza na previsoke cene smeštaja u Beogradu. Pevač Til Lindeman kaže da bend nigde nije morao da plati tako skupo prenoćište kao u srpskoj prestonici.
– Nismo očekivali da ćemo imati ovakav problem sa smeštajem jer nam se to nikada do sada nije desilo. Naša prvobitna ideja bila je da budemo negde u centru grada, ali kada smo videli da cena za jednu noć ide i do par hiljada evra bili smo šokirani. Razmišljali smo čak o tome da spavamo negde van Beograda jer nam se noć u Beogradu ne isplati – rekao je Lindeman.
– Jedva smo našli finansijski prihvatljiv smeštaj, međutim, stan u kom smo odseli se nalazi na periferiji...

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.