Poznati muškarci u ulozi manekena (FOTO)

Izvor: S media, 13.Sep.2011, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati muškarci u ulozi manekena (FOTO)

Jubilarna trideseta revija renomirane italijanske robne marke za vrhunsku mušku modu “PAL ZILERI” koja je bila održana sinoć u “Expo centru” na Novom Beogradu, protekla je bolje od očekivanog, ako se uzme u vidu da je događaj imao žestoku konkurenciju u prenosu “meča za infarkt” Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Iako je uoči >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << revije bilo veoma teško u mnoštvu raznoraznih biznismena i njihovih pratilja pronaći neko poznato “javno” lice, i te kako ih je bilo na pisti. Modele za predstojeću sezonu jesen-zima prošetali su oni kojima je to posao – manekeni, ali i poznate ličnosti, među kojima je počasno mesto pripalo muzičkim veteranima Predragu Cunetu Gojkoviću i Đorđu Marjanoviću. Da im godine ne mogu ništa pokazali su i kasnije na koktelu, gde se Cune raspoloženo fotografisao sa zgodnim devojkama, a Đorđe zaigrao uz vesele sving zvuke po izboru benda Jovana Maljokovića….

Estradna kumstva! (FOTO)

Sergej među Barbikama! ( VIDEO)

Sanela i Bata kupuju auto!

Osim iskusnog Boška Jakovljevića i Vladimira Cvetkovića (bivšeg Cecinog dečka) pažnju snimatelja privukli su i Vanja Bulić, voditelj Darko Panović, muzičar Ogi Radivojević, pevač Sergej Ćetković, novinar Jugoslav Pantelić, glumci Irfan Mensur i Dejan Lutkić, fudbaler Zoran Bata Mirković… bio je tu i Neša Klik, Aleksandar Srećković Kubura, Miško Plavi, operski pevač Oliver Njego koji je za razliku od većine uštogljenih “kolega s piste” zaigrao uz odličnu italijansku “mafiozo” muziku, baš skladu s temom kolekcije “Čikago 30-tih godina”, naravno niko se nije čudio kada je i omaleni folker Džej ođuskao svoj “ket vok” na pisti…

Doduše, uz zimske jakne i kapute nisu baš sjajno “legle” lepršave haljinice koje su nosile poznate dame Ekstra Nena, Slađa Đogani, Merima Njegomir, Tamara Paunović, Vanja Govorko….al dobro, organizatori su valjda želeli da pokažu da su prave žene uvek ženstvene (i razgolićene) bez obzira na godišnje (i životno) doba…

Inače, glavni hit večeri bili su raznobojni kokteli sa suvim ledom koji su se pušili kao da su uzeti iz nekog horor filma….

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.