Retrogradni Pluton donosi težak period od maja do oktobra 2024. za sve Zodijake

Izvor: Luftika.rs, 10.Maj.2024, 10:29

Retrogradni Pluton donosi težak period od maja do oktobra 2024. za sve Zodijake

Maj sa sobom donosi značajne astrološke događaje, koji će prouzrokovati velike promene u životima svih horoskopskih znakova. Pluton, planeta stvaranja i uništenja, smrti i ponovnog rađanja, počeo je svoje retrogradno kretanje 2. maja, a njegov uticaj osetiće se sve do sredine oktobra 2024. godine.
U astrologiji, retrogradnosti su pojave koje nas vraćaju u prošlost i daju nam šansu da ispravimo stare greške. Tokom ovih perioda, ljudi se najčešće suočavaju sa poteškoćama i problemima.
Kako je Pluton najsporije nebesko telo, izaziva postepene promene, koje se razvijaju tokom vremena. Astrolozi su proučili kako će ova retrogradnost uticati na sve znakove Zodijaka u narednom periodu.
Saznajte šta vas očekuje....

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.