Pobede Tipsarevića i Ivanovićeve, poraz dubla Đoković – Troicki

Izvor: KGsport.info, 30.Jul.2012, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Tipsarevića i Ivanovićeve, poraz dubla Đoković – Troicki

Srpski teniser Janko Tipsarević pobedio je u drugom kolu olimpijskog turnira na Vimbldonu Nemca Pečnera sa 2:1 (6:3, 3:6, 6:4) i plasirao se u treće kolo gde će mu protivnik biti Amerikanac Džon Izner. Amerikanac je u drugom kolu savladao Jazirija iz Tunisa sa 2:0 (7:6, 6:2).
Ana Ivanović je u drugom kolu pobedila Elenu Baltača (Velika Britanija) >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << sa 2:0 (6:4, 7:6). U trećem kolu sastaće se sa pobednicom meča Klajster (Belgija) – Suarez Navaro (Španija).
Srpski dubl Viktor TroickiNovak Đoković izgubio je u prvom kolu od švedskog para Johan Brunstrom – Robert Linsted sa 2:0 (7:6, 6:3).
Drugi srpski dubl Nenad Zimonjić – Janko Tipsarević sastaće se sa parom iz Slovačke Martin Klizan – Lukas Lacko.
Info centar malih sportova

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.