Odredjeni sastavi Srbije i Hrvatske za duel u Dejvis kupu

Izvor: Beta, 29.Jun.2010, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odredjeni sastavi Srbije i Hrvatske za duel u Dejvis kupu

BEOGRAD, 29. juna 2010. (Beta) - Selektor muške teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović saopštio je u utorak spisak igrača za predstojeći četvrtfinalni duel protiv Hrvatske u Splitu, u Svetskoj grupi Dejvis kupa.

Za reprezentaciju Srbije igraće treći teniser sveta Novak Djoković, 42. na ATP listi Viktor Troicki, 45. igrač sveta Janko Tipsarević i prvi teniser sveta u konkurenciji dublova Nenad Zimonjić. Obradović je odlučio da kao petog igrača pozove Iliju Bozoljca, 152. igrača sveta.

Četvrtfinalni meč Svetske grupe Dejvis kupa igra se od 9. do 11. jula u Splitu. Mečevi će se igrati na tvrdoj podlozi.

Selektor Hrvatske Goran Prpić za meč sa Srbijom pozvao je 12. igrača sveta Marina Čilića, 15. na ATP listi Ivana Ljubičića, Antonija Veića 177. igrača sveta i Ivana Dodiga, koji zauzima 193. mesto na ATP listi. U timu Hrvatske biće i Ivo Karlović i Nikola Mektić, a duel će zbog povrede najverovatnije propustiti Mario Ančić.


Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić,   Viktor Troicki

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović za B92: "Mi smo favoriti"

Izvor: B92, 29.Jun.2010

Selektor srpskog Dejvis kup tima Bogdan Obradović smatra da su njegovi teniseri favoriti u četvrtfinalu takmičenja protiv Hrvatske u Splitu...Obradović će Hrvatima suprotstaviti Novaka Đokovića, Viktora Troickog, Janka Tipsarevića, Nenada Zimonjića i Iliju Bozoljca..."Novak odlično igra, u...

Nastavak na B92...

Đoković protiv Lua

Izvor: RTS, 30.Jun.2010, 10:42

Magičnom igrom Novak Đoković je stigao do polufinala Vimbldona. Ni kriv ni dužan, "stradao" Lu Jen Hsun sa 3:0 u setovima. U borbi za finale Nole (3) će igrati protiv Tomaša Berdiha (12), koji je sa turnira izbacio najvećeg favorita Rodžera Federera. U drugom polufialu sastaju se Nadal i Marej....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.