Izvor: eKlinika.rs, 26.Maj.2024, 18:02

Kada promene raspoloženja mogu biti simptom bipolarnog poremećaja

Postoji mnogo razloga zbog kojih neko ima promene raspoloženja tokom dana i u većini slučajeva, ti emocionalni usponi i padovi ne predstavljaju bipolarni poremećajBipolarni poremećaj, ranije nazvan manična depresija, ima različite znake i simptome. Mnoge efikasne opcije lečenja mogu pomoći da se raspoloženje stabilizuje tako da osoba može da uživa u ispunjenom i zdravom životu.
Šta znače promene raspoloženja Promene u našim emocijama i raspoloženju normalan su, uobičajen i zdrav način reagovanja na događaje koji se dešavaju u našim životima, kaže Robert McFerren, licencirani nezavisni klinički socijalni radnik i klinički direktor u Pathlight Mood & Anxiety Center...

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.