Novak sa Vavrinkom za polufinale

Izvor: B92, 12.Nov.2014, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak sa Vavrinkom za polufinale

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u sredu nastavlja takmičenje na završnom Mastersu u Londonu duelom sa Stanislasom Vavrinkom u 2. kolu (21h).

Srpski i švajcarski teniser ostvarili su ubedljive pobede na startu turnira, ali čak ni trijumf Đokoviću protiv Vavrinke ne garantuje prolaz u polufinale.

Novak će obezbediti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << polufinale ukoliko pobedi Vavrinku, a Čilić savlada Berdiha ili ukoliko pobedi Vavrinku sa 2:0, a Berdih pobedi Čilića u tri seta.

Novak je rekao da očekuje nezgodan meč protiv šampiona Australijan opena. Đokoviću i Vavrinki to će biti 19. međusobni susret, a srpski teniser trenutno vodi sa 15-3 u pobedama. Međutim, Vavrinka je dobio poslednji duel, koji su igrali u četvrtfinalu Australijan Opena, još u januaru, kada je bilo 2:6, 6:4, 6:2, 3:6, 9:7.

“Od Melburna nismo igrali, imao je određene oscilacije u toku godine, ali jedan od najkonstantnijih po uspesima i zasluženo je broj četiri na svetu. Biće nezgodan meč jer je on odigrao na visokom nivou svoj prvi duel, ali i ja sam, mali broj poena će odlučivati”, rekao je Đoković.

U prvom meču drugog kola grupe A, od 15 časova, sastaju se Berdih i Čilić.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

London: Đoković osigurava polufinale ako savlada Vavrinku, a Čilić pobedi Berdiha

Izvor: Sportal.rs, 12.Nov.2014

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ubedljivo je počeo takmičenje na završnom Mastersu u Londonu, pobedom nad Hrvatom Marina Čilićem u dva seta, 6:1 i 6:1 za 56 minuta, a takmičenje u grupi A nastavlja se u sredu, kada se Srbin sastaje sa Stanislasom Vavrinkom iz Švajcarske...Meč je na programu...

Nastavak na Sportal.rs...

Novak sa Vavrinkom za polufinale

Izvor: Prva.rs, 12.Nov.2014

Srpski i švajcarski teniser ostvarili su ubedljive pobede na startu turnira, ali čak ni trijumf Đokoviću protiv Vavrinke ne garantuje prolaz u polufinale.. Novak će obezbediti polufinale ukoliko pobedi Vavrinku, a Čilić savlada Berdiha ili ukoliko pobedi Vavrinku sa 2:0, a Berdih pobedi Čilića...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.