Novak poslao poruku pred London

Izvor: B92, 16.Nov.2020, 12:58

Novak poslao poruku pred London

Najbolji teniser sveta Novak Đoković zahvalio se na podršci koju je dobijao svih ovih godina.

Srpski igrač je šesti put u karijeri uspeo da završi godinu na prvom mestu na ATP rang listi.

"Zahvalan sam na velikoj energiji koju dobijam kroz podršku svih vas dugi niz godina. Iako sam stojim na ovoj fotografiji,svestan sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ovaj pehar pripada celoj mojoj familiji, timu i svim ljudima koji veruju u mene i podržavaju me. Jedno veliko HVALA Bogu i Anđelima čuvarima na veri, snazi, strpljenju, radosti, volji i vođstvu kroz život da doživim ovakav blagoslov", objavio je Novak Đoković na svim društvenim mrežama.

Đoković je imao poruku za svoje pratioce i na engleskom jeziku.

"Iako sam stojim na ovoj fotografiji, ovaj trofej podjednako pripada mojoj porodici, timu, ljudima koji su uvek verovali u mene i neumorno me podržavali na ovom divnom putovanju. Veoma sam srećan što ovo proslavljam ovde u Londonu. Emocije su mi pomešane s obzirom da čitav svet prolazi kroz nedaće. Molim se za njihovu sreću i zdravlje."

Đoković takmičenje u Londonu počinje u ponedeljak od 15.00, a protivnik mu je Dijego Švarcman.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak: Stojim sam, ali pehar pripada svima – hvala Bogu i anđelima

Izvor: RTS, 16.Nov.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković počinje od 15 časova nastup na Završnom turniru u Londonu, ali je našao vremena da se zahvali svima onima koji su mu omogućili da i šestu godinu završi kao svetski "broj 1". Đokoviću je juče uručen pehar Teniske asocijacije profesionalaca (ATP),...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.