Zoran Đorđević pružio podršku predsedniku Srbije: Ujedinjeni za pravdu: Zašto stojimo uz Vučića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2024, 19:58

Zoran Đorđević pružio podršku predsedniku Srbije: "Ujedinjeni za pravdu: Zašto stojimo uz Vučića"

Prethodnih dana traje aktivna borba predsednika Srbije Aleksandar Vučića i celog srpskog naroda povodom glasanja o rezoluciji o Srebrenici, tim povodom se oglasio i Zoran Đorđević, član GO SNS, pruživši podršku predsedniku.
Danas, kada posmatramo globalnu političku scenu i promišljamo o našem mestu ulozi na njoj, kojoj težimo i kao država i kao narod, zaključak koji se nužno nameće jeste - da smo svi, da moramo biti, uz Aleksandra Vučića I da zdušno podržavamo njegovu borbu u Ujedinjenim Nacijama u Njujorku. Poruka koju on šalje jasna je i nedvosmislena: "Mi nismo genocidan narod!"
Podići glas protiv nepravednih optužbi i pogrešnih percepcija nije samo pitanje nacionalnog ponosa;...
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

HRABRA, LAVOVSKA I ODLUČNA BORBA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Srpska lista - Naša trobojka, istina i pravda jače od njihovih laži, pretnji i ucena

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2024, 18:38

Srpska lista saopštila je danas da u ime srpskog naroda sa Kosova i Metohije pruža punu podršku i zahvaljuje se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na hrabroj, lavovskoj i odlučnoj borbi za srpski narod, Republiku Srbiju i Republiku Srpsku na sednici Skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku, protiv...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.