Hitno upozorenje RHMZ: Jaki pljuskovi na području Beograda, Novog Sada i srednjeg Banata; Potop na autoputu, dramatično u Srеmu (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2024, 19:54

Hitno upozorenje RHMZ: Jaki pljuskovi na području Beograda, Novog Sada i srednjeg Banata; "Potop" na autoputu, dramatično u Srеmu (VIDEO)

Republički hidrometeorološki zavod izdao je hitno upozorenje zbog jakih pljuskova sa grmljavinom i gradom na području Beograda, Novog Sada i srednjeg Banata. U većem delu Srbije na snazi je narandžasti meteo-alarm.
U hitnom upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda navodi se da se očekuje jak intenzitet pljuskova sa grmljavinom i gradom na obroncima Fruške Gore, na potezu Novi Sad - Beograd, u srednjem Banatu, kao u istočnim i severoistočnim delovima Beograda.
Kako navode, oblačnost je sporopokretna uz jak intenzitet pljuska sa gradom.
Intenzivne padavine lokalno i u Topličkom, Rasinskom i Nišavskom okrugu.
Pljuskovi se očekuju i sutra
Sutra umereno i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.