Novak ponovo nastupa u terenu za noćobdije

Izvor: Blic, 16.Mar.2015, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak ponovo nastupa u terenu za noćobdije

Novak Đoković će u Indijan Velsu ponovo nastupiti u "udarnom terminu", ali samo kada je publika u toj vremenskoj zoni reč.

On će svoj meč trećeg kola protiv Alberta Ramos-Vinolasa iz Španije igrati od 20.30 po lokalnom vremenu, odnosno u pola pet ujutru po srednjeevropskom.

Novak još nije igrao protiv ovog godinu dana mlađeg Španca, koji je trenutno 68. na ATP listi, koji igra levom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rukom i koji je - veliki navijač Barse, što i ne čudi jer je rođen u samoj Barseloni.

Pobedi li Ramosa, u osmini finala Đoković će igrati s apobednikom meča u kome se sastaju Amerikanac Džon Izner i Južnoafrikanac Kevin Anderson, 18. i 16. nosioci na ovom turniru.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.