Novak odbio saradnju sa Vojtehovskom!

Izvor: Dzungla.org, 19.Okt.2011, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak odbio saradnju sa Vojtehovskom!

Od saradnje između Vojtehovske i tenisera nema ništa, uprkos pompeznoj najavi voditeljke

Više sreće drugi put!
Tanja Vojtehovski neće biti portparol Novaka Đokovića, kao što je nedavno najavila, saznaje Kurir! Porodica Đoković trebalo je da bude prvi klijent njene firme „Vojtehovski komjunikejšens“, ali od toga zasad nema ništa!
- Zapelo je u trenutku kad su počeli da pregovaraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << o detaljima, o kojima na početku nije bilo reči. Shvatili su da im se uslovi ne poklapaju i rešili da ipak ne sarađuju, kako kasnije ne bi bilo još većih problema i nesporazuma - otkriva sagovornik Kurira.
Vojtehovski je potvrdila naša saznanja.
- Nakon sagledavanja svih aspekata i sa jedne i sa druge strane, zasad neće doći do saradnje između „Vojtehovski komjunikejšensa“ i porodične firme Đokovića „Femili sport“. Razlozi će svakako ostati za stolom, kako i dolikuje etičkoj biznis korespondenciji - rekla je Tanja za Kurir.
Vojtehovski ne mora da brine, jer, kako je Željko Mitrović rekao, na Pinku su joj vrata uvek otvorena.
(Izvor: Kurir)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.