Novak obišao oca u bolnici, pacijenti ga molili da ostane

Izvor: NaDlanu.com, 30.Okt.2012, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak obišao oca u bolnici, pacijenti ga molili da ostane

Srđan Đoković, otac našeg najboljeg tenisera, smešten je u Kliničko-bolnički centar Srbije zbog bolova u leđima, a u nedelju ga je obišao i Novak.

Poseta šampiona svetskog glasa izazvala je uzbunu u bolnici, pacijenti su odjednom „ozdravili“, zaustavljali ga po hodnicima, dolazili i u Srđanovu sobu jer su svi želeli da ga vide i upoznaju.Novak je bolesnike obilazio po sobama, razgovarao je s njima i poželeo im >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << brz oporavak, a oni su ga molili da ostane „bar još jedan sat“. Zato se i njegova poseta ocu i Beogradu otegla na tri časa, prenosi 24sata.Drugi igrač sveta, od sledećeg ponedeljka opet prvi (tako će i završiti sezonu), u Beograd je došao oko 17 časova i uveče se vratio u Pariz, gde sutra počinje takmičenje na mastersu u dvorani „Bersi“.Srđan se nalazi na odeljenju neurologije, prima terapiju i oseća se bolje, pa se očekuje da bude ubrzo pušten iz bolnice.- Srđan leži u sobi s još nekoliko pacijenata i prati i poštuje instrukcije lekara, a uz njega je supruga Dijana - kažu u „Femili sportu“, a Novak, kao i svi članovi porodice, brine za očevo zdravlje.- Danas se ne osećam baš najbolje i, nažalost, moraću da pomerim naše „Nole4Ulive“ okupljanje. Žao mi je, baš sam bio uzbuđen povodom našeg druženja i prilike da vas sve malo bolje upoznam. Hvala na razumevanju - napisao je Novak fanovima na Tviteru i Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.