Novaku loše, otkazao druženje sa navijačima

Izvor: Kurir, 29.Okt.2012, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novaku loše, otkazao druženje sa navijačima

Najbolji teniser sveta ne oseća se dobro

PARIZ - Najbolji teniser sveta Novak Đoković morao je da otkaže druženje sa navijačima putem video četa uživo, zbog lošeg zdravstvenog stanja i premora.

"Izvinjavam se svima unapred na razočaravajućim vestima. Danas se ne osećam baš najbolje i nažalost ću morati da pomerim naše >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << večerašnje #Nole4Ulive okupljanje. Žao mi je jer sam baš bio uzbuđen oko našeg druženja večeras i prilike da vas sve malo bolje upoznam. Daću sve od sebe da se vidimo uživo u narednih nekoliko dana. Javljam vam se što pre! Hvala na razumevanju", napisao je Đoković na svom profilu.

Najbolji srpski teniser nalazi se u Parizu gde ga očekuje poslednji Masters turnir sezone. Đoković će od 5. novembra ponovo zauzeti prvo mesto na ATP listi, a tu će se zadržati i na kraju kalendarske 2012. godine.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković umoran, pa odložio druženje sa navijačima

Izvor: Sportal.rs, 29.Okt.2012

Novak Đoković je u ponedeljak trebalo da se druži sa navijačima putem video četa, ali je odložio. Drugi teniser sveta je obavestio fanove da se ne oseća najbolje, ali im je zakazao novo druženje za nekoliko dana.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.