Novak bio u Beogradu da poseti oca u bolnici

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2012, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak bio u Beogradu da poseti oca u bolnici

Novak Đoković juče nakratko napustio Pariz kako bi obišao tatu Srđana, koji je zbog bolova u leđima primljen u Urgentni centar.

Novak i Srđan Đoković

 

Novak Đoković u nedelju je saznao da mu je otac Srđan zbog bolova u leđima primljen u Urgentni centar, pa je juče specijalnim letom doputovao iz Pariza >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kako bi ga posetio u bolnici.

 

Otkazao četovanje s fanovima

Nole je sinoć trebalo da se druži s fanovima preko video-četa, ali je otkazao ovaj događaj jer se ne oseća dobro.

"Jako mi je žao, ne osećam se dobro i morao sam da se odmaram i otkažem video-druženje. Izvinjavam se jer sam se radovao našem šou-programu", poručio je Nole.

Iako ga ove nedelje očekuje nastup na turniru masters serije u Parizu, Nole je ne razmišljajući seo u avion kako bi se video sa ocem. Zbog brojnih obaveza, u Beogradu se zadržao samo sat, koje je proveo u razgovoru sa Srđanom s majkom Dijanom.

 

Kako saznajemo u Urgentnom centru, Srđan Đoković se juče osećao mnogo bolje nego za vikend, kada je i primljen na lečenje. Očekuje se da ga posle dodatnih ispitivanja otpuste iz bolnice na kućno lečenje.

 

Srđan Đoković je trebalo da bude uz Novaka na dva turnira, ali je oba puta morao da izostane upravo zbog problema s leđima. Nole se uverio da mu se tata uspešno oporavlja, pa će moći bez opterećenja da nastupa u Parizu.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak Đoković posetio oca Srđana u bolnici, a obišao i druge pacijente

Izvor: Blic, 30.Okt.2012

Otac Novaka Đokovića Srđan Đoković i dalje je u bolnici, nakon bolova u kičmi koji su mu se javili tokom posete Crnoj Gori, gde je prisustvovao otvaranju crkve i pomenu. ..Po povratku u Beograd, Srđan Đoković je morao na pregled u Klinički centar, gde je zadržan zbog ispitivanja. Novak Đoković...

Nastavak na Blic...

UŽIVO: Novak se od 19. 45 druži sa fanovima

Izvor: Kurir, 30.Okt.2012

Novak Đoković je u ponedeljak trebalo da se druži sa navijačima putem video četa, ali je odložio..Novak Đoković je u ponedeljak trebalo da se druži sa navijačima putem video četa, ali je odložio. Drugi teniser sveta je obavestio fanove da se ne oseća najbolje, ali im je zakazao novo druženje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.