Novak na Stena, Ana i Jelena bez sreće

Izvor: Danas, 27.Jun.2015, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak na Stena, Ana i Jelena bez sreće

Nakon žreba, koji je održan u petak, poznato je da će Novak Đoković imati prilike da se pre finala Vimbldona revanšira Stenu Vavrinki za poraz u finalu Rolan Garosa ove godine. NJih dvojica nalaze se u istom delu “kostura”, a Nole odbranu titule počinje od 29. jula duelom sa Filipom Kolšrajberom u prvom kolu. Ana Ivanović i >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << Jelena Janković nisu imale sreće na žrebu, s obzirom da Anu u eventualnom četvrtfinalu očekuje Serena Vilijams, a Jelenu u trećem kolu Petra Kvitova, prošlogodišnja šampionka.

Janko Tipsarević sastaće se na startu sa Marselom Granoljesom iz Španije, Dušana Lajovića očekuje izazov u vidu iskusnog veterana Tomija Hasa, dok se Viktor Troicki sastaje sa Kazahstancem Aleksandrom Nedovjesovim. Ana se na početku sastaje sa Kineskinjom Ji-Fan Ksu, Jelena sa Ruskinjom Jelenom Vesninom, dok Bojanu Jovanovski očekuje duel sa Nemicom Tatjanom Marijom. Aleksandra Krunić na početku igra protiv Roberte Vinči iz Italije.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.