Nakon žreba, koji je održan u petak, poznato je da će Novak Đoković imati prilike da se pre finala Vimbldona revanšira Stenu Vavrinki za poraz u finalu Rolan Garosa ove godine. NJih dvojica nalaze se u istom delu “kostura”, a Nole odbranu titule počinje od 29. jula duelom sa Filipom Kolšrajberom u prvom kolu. Ana Ivanović i Jelena Janković nisu imale sreće na žrebu, s obzirom da Anu u eventualnom četvrtfinalu očekuje Serena Vilijams, a Jelenu u trećem kolu Petra Kvitova, prošlogodišnja šampionka.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

Janko Tipsarević sastaće se na startu sa Marselom Granoljesom iz Španije, Dušana Lajovića očekuje izazov u vidu iskusnog veterana Tomija Hasa, dok se Viktor Troicki sastaje sa Kazahstancem Aleksandrom Nedovjesovim. Ana se na početku sastaje sa Kineskinjom Ji-Fan Ksu, Jelena sa Ruskinjom Jelenom Vesninom, dok Bojanu Jovanovski očekuje duel sa Nemicom Tatjanom Marijom. Aleksandra Krunić na početku igra protiv Roberte Vinči iz Italije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari