Novak Đoković dolazi da podrži košarkaše Srbije na EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković dolazi da podrži košarkaše Srbije na EP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković poručio je da postoji mogućnost da uživo pruži podršku košarkaškoj reprezentaciji Srbije u završnici Evropskog prvenstva u Lilu.

"Mogu skroz da se poistovetim sa onim što rade košarkaši, košarkašice, Ivana Španović, odbojkaši, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odbojkašice, fudbaleri, apsolutno svi... Uzajamno se podržavamo i kada god imam priliku pokušavam da je iskoristim da ih pratim i podržim. Možda ću to uraditi sada za košarkaše kada se vratim u Evropu. Želim im sve najbolje, oni vrlo dobro znaju koliko su kvalitetni. Šaljem im svu svoju snagu, energiju i podršku", rekao je Đoković za RTS posle osvajanja US Opena i pobede nad Rodžerom Federerom.

Košarkaši Srbije u sredu od 18.30 igraju protiv Češke četvrtfinale prvenstva Evrope.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković prvi igrač u istoriji sa više od 16.000 poena

Izvor: Politika, 14.Sep.2015

LONDON– Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedom u finalu US opena uvećao je prednost na ATP listi u odnosu na Švajcarca Rodžera Federera za 6.740 bodova..Đoković je prvi u istoriji ATP koji je prebacio 16.000 bodova i ima 16.145, ispred Federera sa 9.405 bodova, dok je na trećem mestu...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.