Novak: Ceo život smo ovo čekali...

Izvor: B92, 07.Okt.2015, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Ceo život smo ovo čekali...

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je oduševljen pobedom u dublu koju je u utorak ostvario sa najmlađim bratom Đorđem.

Novak je posle meča na tviteru okačio fotografiju na kojoj je u zagrljaju sa bratom, uz komentar da je ceo život čekao tako nešto.

„Obojica smo čekali ceo život kako bi zaigrali zajedno. Drago >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mi je što je Đorđe sa ove strane mreže“, napisao je Novak.

Đorđe i Novak Đoković uspešno su započeli takmičenje na ATP turniru u Pekingu plasmanom u drugo kolo dublova.

Najbolji teniser sveta i njegov najmlađi brat na startu su savladali Kineza Mao-Ksin Gonga i Novozelanđanina Majkla Venusa sa 7:6(5), 6:7(6), 10:5. Već u drugom kolu Đokoviće očekuje mnogo teži posao pošto će za rivale imati Vaseka Pospišila i Džeka Soka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.