MUP intenzivno traga za dvema osobama što su na Voždovcu pretukle muškarca koji je preminuo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2024, 10:30

MUP intenzivno traga za dvema osobama što su na Voždovcu pretukle muškarca koji je preminuo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu intenzivno rade na pronalasku dve, za sada nepoznate osobe, za koje se sumnja da su pretukle muškarca, koji je kasnije preminuo u Urgentnom centru.
Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da identifikuje učesnike događaja i prikupi sve nephodne podatke i obaveštenja u vezi sa događajem od 26. maja 2024. godine na Voždovcu, nakon kojeg je u Urgentnom centru u Beogradu preminuo Đ. M. (37).
Tužilaštvo je naložilo obdukciju sa toksikologijom Đ. M., kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, saopšteno je iz tog tužilaštva.
Kako Tanjug nezvanično saznaje, reč je o rođenom bratu potpredsednika Vlade Federacije BiH i ministra...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija traga za dve osobe koje su u Beogradu nasmrt pretukle brata potpredsednika Vlade FBiH

Izvor: Radio 021, 27.Maj.2024

Beogradska policija intenzivno radi na pronalasku dve, za sada nepoznate osobe, za koje se sumnja da su pretukle četrdesetogodišnjeg muškarca, koji je u Urgentnom centru preminuo.

Nastavak na Radio 021...

Nasilje: Preminuo brat potpredsednika Vlade BiH posle prebijanja u Beogradu

Izvor: Danas, 27.Maj.2024

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da traga za dve nepoznate muške osobe jer sumnjaju da su pretukle muškarca koji je u Urgentnom centru preminuo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.