Na mišiće - Nole u polufinalu nakon preokreta!

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2016, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na mišiće - Nole u polufinalu nakon preokreta!

Novak Đoković uspeo je da se nakon velike borbe sa Mišom Zverevim plasira u polufinale turnira u Šangaju.

Novo polufinale Šangaja za Novaka Đokovića nakon velike borbe sa protivnikom iz Rusije.

Srbin je uspeo da u polufinalu savlada Mišu Zvereva sa 2:1 u setovima (3:6, 7:6 (4) i 6:3) i da tako obezbedi sebi meč sa Robertom Bautistom Agutom.

Najbolji svetski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teniser je slabo krenuo u ovaj duel. Već je u trećem gemu izgubio gem na svoj servis, a Miša Zverev je uspešno čuvao tu svoju prednost, iako je Novak mogao vrlo lako da vrati brejk odmah u narednom gemu.

To se nije desilo, naprotiv, Zverev je uspeo da dobije još jedan gem na Noletov servis i da osvoji set sa 6:3.

Poveo je Zverev sa 2:0 u drugom setu, ali je tada Novak konačno počeo da liči na onog starog, odmah je vratio brejk "sa nulom", poveo i sa 4:3 uz brejk prednosti, ali je odmah poklekao i Zverev je izjednačio.

Stiglo se i do taj-brejka, Đokovićev plasman u polufinale Šangaja je visio o koncu. Ipak, najbolji svetski teniser pokazao je zašto je to tako, poveo je sa 4:0 u taj-brejku, ali je Zverev stigao do 5:4.

Novak se nakon toga ponovo budi stiže do set-lopte koju odmah koristi i uz veliku psihološku prednost je ušao u treći set.

Tamo uspeva da iskoristi psihološku nestabilnost protivnika, odmah je poveo sa 3:0, a tu prednost je lagano sačuvao sve do kraja meča i sasvim zasluženo je slavio sa 2:1 u setovima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐOKOVIĆ PREŽIVEO U ŠANGAJU: Novaka mučio 110. igrač na ATP listi, ali na kraju Srbin u polufinalu

Izvor: Večernje novosti, 14.Okt.2016

Najbolji teniser sveta Novak Đoković posle velike borbe i preokreta plasirao se u polufinale turnira u Šangaju pošto je savladao Nemca Mišu Zvereva 3:6, 7:6 (7:4), 6:3 Najbolji teniser sveta Novak Đoković posle velike borbe i preokreta plasirao se u polufinale turnira u Šangaju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.