ĐOKOVIĆ PREŽIVEO U ŠANGAJU: Novaka mučio 110. igrač na ATP listi, ali na kraju Srbin u polufinalu

Izvor: Večernje novosti, 14.Okt.2016, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ PREŽIVEO U ŠANGAJU: Novaka mučio 110. igrač na ATP listi, ali na kraju Srbin u polufinalu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković posle velike borbe i preokreta plasirao se u polufinale turnira u Šangaju pošto je savladao Nemca Mišu Zvereva 3:6, 7:6 (7:4), 6:3 Najbolji teniser sveta Novak Đoković posle velike borbe i preokreta plasirao se u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << polufinale turnira u Šangaju pošto je savladao Nemca Mišu Zvereva 3:6, 7:6 (7:4), 6:3.Katastrofalno je Đoković počeo meč, brzo je prvi put izgubio servis, a nikako mu nije polazilo za rukom da vrati brejk. Zverev je odlično servirao i diktirao ritam u prvom setu. Potvrda toga je stigla sa još jednim brejkom, koji je napravio Nemac za ubedljivih - 6:3 i vođstvo 1:0. U tom trenutku najbolji igrač sveta nije bio ni bleda kopija sa nekih prethodnih turnira.Ni u drugom setu Novak nije briljirao držao se Nemac do sedmog gema, a onda je Srbin napravio izuzetno važan brejk, ali u narednom gemu Zverev iznenađujuće uzvraća i sa potvrdom servisa je bio na gem od velikog trijumfa. Slično je bilo i na 6:5 u drugom setu, kada je 110. igrač na ATP listi bio na korak od senzacije. Uspeo je Nole da meč odvede u taj-brejk, a tamo i da osvoji set 7:6(7:4).Odlično je Đoković krenuo u treći set i sa jednim brejkom došao do 3:0, što je bio prvi veliki korak ka plasmanu u polufinale Šangaja. Daleko od toga da Srbin nije imao problema u nastavku, borio se i sa brejk loptama, ali što je najvažnije dobio je set 6:3 i meč za plasman u polufinale Šangaja.U borbi za finale Srbin će igrati protiv Roberta Bautiste- Aguta, koji je bez većih problema savladao Žo Vilfreda Congu - 6:3, 6:4.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Đoković posle preokreta i pobede: Morao sam da izađem iz rupe koju sam iskopao

Izvor: Večernje novosti, 14.Okt.2016

Najbolji teniser sveta posle velike borbe i preokreta plasirao se u polufinale turnira u Šangaju pošto je savladao Nemca Mišu Zvereva 3:6, 7:6 (7:4), 6:3 VODIO je Miša Zverev 1:0 u setovima i 2:0 u drugom, kada se probudila zver u Novaku Đokoviću. Ukrotio je branilac pehara...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.