NOVAK SPREMIO BOMBU: Poznato je ko će TRENIRATI Đokovića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2017, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK SPREMIO BOMBU: Poznato je ko će TRENIRATI Đokovića (FOTO)

Uskoro će sprski teniser saopštiti konačnu odluku.

Novak Đoković je izgleda i definitivno izabrao trenera koji će uskočiti na mesto Marjana Vajde sa kojim je srpski teniser raskinuo saradnju pre nekoliko nedelja.

Andre Agassi será o novo técnico do Djokovic de acordo com o que ele mesmo teria dito à imprensa italiana. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #RomaMastersNoSporTV

— Eduardo Ribas (@eduardomribas) May 21, 2017

Kako prenosi Skaj sport to će biti nekadašnji proslavljeni američki teniser Andre Agasi, a Đoković bi to trebalo da objavi sledeće srede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BIĆE TO LEGENDARNI ANDRE AGASI: Đoković saopštio ime novog trenera

Izvor: Kurir, 21.Maj.2017

...Đoković je posle poraza od Aleksandra Zvereva u finalu Mastersa u Rimu saopštio da će mu novi trener biti Andre Agasi..Amerikanac će sa Đokovićem debitovati na Rolan Garosu, koji počinje 28 maja..Srpski teniser je 5 maja otpustio otpustio maltene ceo stručni štab Đoković se sporazumno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.