NOVAK OTKRIO KOME JE POSVETIO TROFEJ Ovo je za Jelenu Gencic pokojnog djeda...

Izvor: medio.rs, 05.Jun.2016, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK OTKRIO KOME JE POSVETIO TROFEJ Ovo je za Jelenu Gencic pokojnog djeda...

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije mogao da zadrži suze posle osvajanja Rolan Garosa i poručio je da mu je ovo najvažniji trenutak u karijeri

Ovo je poseban trenutak, možda i najveći u mojoj karijeri, i hvala svima. Hvala publici i nadam se da je uživala u ovom meču danas - rekao je Novak odmah posle pobede.

On je po završetku meča na pariskoj šljaci reketom >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << nacrtao srce.

Za mene je najvažnije što sam osetio nešto što do sada nisam na Rolan Garosu. Iscrtao sam srce na šljaci, dobio sam dozvolu od Guge (Gustavo Kuerten, prim.aut). Za mene je najvažnije što sam imao mogućnost da iscrtam srca - poručio je Novak.

On je u izjavi za RTS otkrio kome je posvetio ovaj trofej.

Uh... Posvetio bih ga životu, ljubavi koja nas okružuje i strasti... Jelena Genčić i moj pokojni đed, roditelji, žena, dete, ceo tim... Ovo je jedan od dva najlepša trenutka u karijeri - poručio je naš as, i dodao:

Nije moguće opisati osećaj kome sam težio dugi niz godina. Tri puta sam gubio finala Rolan Garosa, jer su Nadal dva puta i Vavrinka jednom stvarno bili bolji - prisetio se Đoković neuspeha iz prethodnih sezona.

Šampion Otvorenog prvenstva Francuske priznao je da je o ovome razgovarao sa nekadašnjim osvajačem Rolan Garosa Gustavom Kuertenom.

Otprilike ovako sam i zamišljao osećaj posle trijumfa na Rolan Garosu. Imao sam priliku da razgovaram sa Gugom Kertenom i rekao mu da je za mene najposebniji trenutak u Parizu njegova pobeda kada je te iste godine dva puta nacrtao srce i legao u njega. To mi je bio božanstven, originalan potez, pa sam ga zamolio da mi dozvoli da i ja to uradim - objasnio je Novak.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.