NEKA ŽIVI ČELIČNO PRIJATELJSTVO KINE I SRBIJE Pogledajte obraćanje i svečani ručak koji je predsednik Vučić priredio u čast predsednika Sija (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2024, 15:56

"NEKA ŽIVI ČELIČNO PRIJATELJSTVO KINE I SRBIJE" Pogledajte obraćanje i svečani ručak koji je predsednik Vučić priredio u čast predsednika Sija (VIDEO)

Za nas je danas najveća čast, poštovani predsedniče Si, što ste, sa Vašom suprugom profesorkom Peng, u poseti Republici Srbiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DAĆEMO SVE OD SEBE DA OSTANEMO LOJALNI" Vučić priredio svečani ručak Siju Đinpingu u Palati Srbija: Neka živi čelično prijateljstvo NR Kine i Srbije (VIDEO, FOTO)

Izvor: Blic, 08.Maj.2024

- Daćemo sve od sebe da ostanemo lojalni, odgovorni i iskreni prijatelji NR Kine, kao što smo u potpunosti uvereni da će NR Kina uvek čvrsto stajati uz svog malog prijatelja Republiku Srbiju - poručio je Aleksandar Vučić nakon zajedničkog svečanog ručka sa Sijem Đinpingom, predsednikom Kine...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.