Poslovna trka Serbia Business Run serije sutra na Petrovaradinskoj Tvrđavi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2024, 15:46

Poslovna trka "Serbia Business Run serije" sutra na Petrovaradinskoj Tvrđavi

Poslovna trka "Serbia Busineš Run serije", jedna od najvećih trka u Novom Sadu i najveći sportsko-poslovni događaj u ovom delu Srbije, biće održana sutra na Petrovaradinskoj tvrđavi.
U trci čija je trasa dužine pet kilometara, koja će početi u 18 časova, učestvovaće 2.401 učesnik iz više od 144 kompanije iz Novog Sada i drugih gradova zemlje i regiona, boreći se za titulu Najbržeg tima i NajFit kompanije, kao i Najbržeg kolegu i Najbržu koleginicu, saopštili su organizatori trke.
Najbrojnije kompanije na startu su Schneider Electric sa 344 učesnika i DDOR osiguranje, sa 98 učesnika.
Ideja trke jeste širenje svesti o zdravlju i zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Svečano otvorena sportsko-poslovna manifestacija "Novi Sad Business Run 2024"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2024, 06:04

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić zajedno je sa članom Gradskog veća za sport i omladinu Ognjenom Cvjetićaninom prisustvovao sportsko-poslovnoj manifestaciji „Novi Sad Business Run 2024" na Petrovaradinskoj tvrđavi...U okviru te poslovne trke koju je organizovalo Udruženje „Alma Mons pro...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.