NOVAK JE ZARADIO NAJVIŠE OD SVIH TENISERA U 2023: Još ubedljiviji je na večnoj listi

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 10:46

NOVAK JE ZARADIO NAJVIŠE OD SVIH TENISERA U 2023: Još ubedljiviji je na večnoj listi

Još nije rekao poslednju reč na teniskom terenu.

Novak Đoković je po osmi put u svojoj karijeri godinu završio na prvom mestu na ATP listi. Sezonu je kompletirao sa rekordnim osmim trofejem na završnom Mastersu u Torinu, dok je titulama na Australijan openu, Rolan Garosu i US Openu došao i do 24. Grend slem trofeja.

Srbin je u 2023. godini zaradio 15.936.097 dolara od trofeja, čime je ubedljivo i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najbolji u toj kategoriji. Odmah za njim sledi Karlos Alkaraz sa 10.753.431, a onda na trećem mestu jeste Danil Medevedev sa 9.239.679 dolara, a četvrto mesto pripada Janiku Sineru, koji je inkasirao 8.298.379 dolara.

Novak Djokovic earned more than anyone in 2023 🔥

Do you think he will become first player to earn $200 million career prize money in 2024? 👏#NovakDjokovic #CarlosAlcaraz #DaniilMedvedev #JannikSinner #Tennis pic.twitter.com/RCGsg21f67

— Sportskeeda Tennis (@SK__Tennis) December 5, 2023

Đoković je ubedljivo prvi i po ukupnoj zaradi u krijeri i to sa čak preko 46 miliona dolara više nego drugoplasirani Rafael Nadal.

Još nije rekao poslednju reč na teniskom terenu i vrlo je verovatno da će preći 200 miliona, a treba istaći da se u ovo ne računa novac zarađen na egzibicijama koji svakako nije zanemarljiv.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.