Vučević: Rezolucija o Srebrenici suštinski doživela debakl

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024, 23:02

Vučević: Rezolucija o Srebrenici suštinski doživela debakl

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je večeras da rezolucija o Srebrenici ne donosi ništa dobro i da je, iako je formalno usvojena u Generalnoj skupštini UN, suštinski doživela debakl.
Vučević je za RTRS rekao da ta rezolucija neće doprineti pomirenju, niti učvršćivanju odnosa između naroda i država na ovim prostorima.
"To je politički debakl onih koji su to radili. Gore glavu i Srbija i Srpska. Nismo genocidan narod, nismo ni loši ljudi. Trebalo bi više da radimo i politički da se borimo za nas i tu nema odustajanja", rekao je Vučević i dodao da je ponosan na zajedništvo i sabornost Srpske i Srbije, prenosi Srna.
Vučević je naveo da su, uprkos ogromnom političkom forsiranju,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučević: Rezolucija o Srebrenici suštinski doživela debakl

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Maj.2024, 09:05

BEOGRAD – Vučević je podsetio da institucije BiH u skladu sa Dejtonskim sporazumom nisu ni učestvovale, niti se izjašnjavale o toj rezoluciji Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da rezolucija o Srebrenici ne donosi ništa dobro i da je, iako je formalno usvojena u Generalnoj skupštini...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.