Masters uživo: Novak prvi do brejka

Izvor: RTS, 05.Nov.2012, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masters uživo: Novak prvi do brejka

Đoković - Tsonga 1:0 (7:6, 4:3). Novak igra prvi meč na Masters kupu u Londonu protiv Žoa Vilfrida Tsonge. Prvi set naš teniser dobio je u taj-brejku 7:4. U toku je drugi set.

22.42 - Đoković - Tsonga 4:2. I ovaj gem Đoković osvaja bez izgubljenog poena.

22.35 - Đoković - Tsonga 3:1. Naš >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniser sve sigurniji. Lako osvaja četvrti gem za novo vođstvo. 

22.28 - Đoković - Tsonga 2:0. Novak je osigurao brejk. Tsonga sve nervozniji. 

22.25 - Đoković - Tsonga 1:0. Tsonga uzdrman izgubljenim prim setom. Đoković na statu drugog seta pravi brejk.

22.19 - Đoković - Tsonga 1:0 (7:6) . Posle velike borbe set je ušao u taj-brejk u kom se naš teniser bolje snašao.

22.05 - Đoković - Tsonga 6:5. Novak je osvojio vrlo važan gem. Opet je spasao brejk loptu. Francuz ponovo serivira za opstanak u setu. 

21.52 - Đoković - Tsonga 5:4. Još jednom oba tenisera su bili sigurni na svoje servise. Francuz ipak sada pod pritiskom je mora da osvoji gem ako želi da ostane u setu. 

21.43 - Đoković - Tsonga 4:3.  Bio je Francuz blizu da napravi brejk u ovom setu ali je Novak ipak uspeo da osvoji gem na svoj servis. I dalje bez brejka u prvom gemu.

21.33 - Đoković - Tsonga 3:2. Srpski teniser konačno odigrao ubedljivije na svoj servis i bez problema osvojio treći gem.

21.31 - Đoković - Tsonga 2:2. Francuski teniser za sada ubedljiviji na svoj servis i bez problema parira Đokoviću.

21.27 - Đoković - Tsonga 2:1. Đoković nije blistao ni u drugom gemu za svoj servis, ali na kraju je ipak uspeo da ga osvoji.

21.24 - Đoković - Tsonga 1:1. Tsonga je bez većih problema osvojio prvi gem na svoj servis.

21.19 - Đoković - Tsonga 1:0. Teže nego što se očekivalo Đoković je osvojio prvi gem na svoj servis. Srpski teniser imao vođstvo od 40:0, ali na kraju je morao da spasava brejk loptu.

21.10 - Počeo meč između Đokovića i Tsonge. 

21.05 - Đoković i Tsonga počeli su da se zagrevaju. Uskoro počinje meč. 

17.28 - Endi Mari uspeo je da pobedi Tomaša Berdiha. Britanac je dobio ključni treći set rezultatom 6:4. i pobedio sa 2:1 u setovima.

16.48 - Endi Mari uzvraća udarac. Britanac se revanširao Berdihu i osvojio drugi set istovetnim rezultatom (6:3). 

16.15 - Tomaš Berdih osvaja prvi set protiv Endija Marija, rezultatom 6:3, u okviru grupe A Masters kupa u Londonu

Najbolji srpski teniser i od danas ponovo prvi reket sveta Novak Đoković izjavio je da će mu trebati ogromna snaga da osvoji titulu u Londonu i tako kruniše sezonu. On je poručio da će mu večerašnji startni meč protiv Tsonge biti veliki izazov.

"Ovo je za mene veoma značajan turnir i zato ću se potruditi da fizički i mentalno dam svoj maksimum. Videćemo da li će to biti dovoljno za titulu", rekao je Đoković koji se danas na startu završnog Mastersa u Londonu sastaje sa Francuzom Žo-Vilfridom Tsongom.

Đoković je ponovio da je "veoma ponosan na sve što je zajedno sa svojim timom postigao u 2012. godini".

"Nije lako završiti godinu na mestu broj jedan u sezoni kakvu smo imali. Zato će mi taj uspeh biti inspiracija i izvor nadahnuća za godine koje dolaze", poručio je Đoković.

Prvi teniser sveta naglasio je da mu se dopada sistem takmičenja na završnom Mastersu jer "možete da dođete do polufinala i sa jednim porazom".

On je poručio da će mu večerašnji startni meč protiv Tsonge biti veliki izazov.

"Tsonga je veliki server i od onih je tenisera koji se, prosto, hrane energijom koja stiže iz publike. Meč će biti težak za obojicu", rekao je Đoković.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Masters uživo: Tsonga pod pritiskom

Izvor: RTS, 05.Nov.2012

Đoković - Tsonga 1:0 (7:6, 5:3). Novak igra prvi meč na Masters kupu u Londonu protiv Žoa Vilfrida Tsonge. Prvi set naš teniser dobio je u taj-brejku 7:4. U toku je drugi set...22.42 - Đoković - Tsonga 4:2. I ovaj gem Đoković osvaja bez izgubljenog poena...22.35 - Đoković - Tsonga 3:1. Naš...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.