Читај ми!

Masters uživo: Nole matirao Tsongu

Đoković - Tsonga 2:0 (7:6, 6:3). Đoković je ostvario prvu pobedu na Masters kupu u Londonu. Naš teniser je maksimalnim rezultatom savladao Francuza Žoa Vilfreda Tsongu. Nole se u nastavku turnira sastaje se sa Čehom Tomašem Berdihom. Janko u prvom kolu sutra od 14:45 sati igra protiv Federera.

22.51 -  Đoković - Tsonga 6:3 - Novak pravi i drugi brejk i dolazi do prve pobede na startu turnira - 7:6 (7:4), 6:3.

22.48 - Đoković - Tsonga 5:3. Još jedan gem naš teniser osvaja bez izgubljenog poena, Francuz sada mora da osvoji naredni gem da bi ostao u meču. 

22.42 - Đoković - Tsonga 4:2. I ovaj gem Đoković osvaja bez izgubljenog poena.

22.35 - Đoković - Tsonga 3:1. Naš teniser sve sigurniji. Lako osvaja četvrti gem za novo vođstvo. 

22.28 - Đoković - Tsonga 2:0. Novak je osigurao brejk. Tsonga sve nervozniji. 

22.25 - Đoković - Tsonga 1:0. Tsonga uzdrman izgubljenim prim setom. Đoković na statu drugog seta pravi brejk.

22.19 - Đoković - Tsonga 1:0 (7:6) . Posle velike borbe set je ušao u taj-brejk u kom se naš teniser bolje snašao.

22.05 - Đoković - Tsonga 6:5. Novak je osvojio vrlo važan gem. Opet je spasao brejk loptu. Francuz ponovo serivira za opstanak u setu. 

21.52 - Đoković - Tsonga 5:4. Još jednom oba tenisera su bili sigurni na svoje servise. Francuz ipak sada pod pritiskom je mora da osvoji gem ako želi da ostane u setu. 

21.43 - Đoković - Tsonga 4:3.  Bio je Francuz blizu da napravi brejk u ovom setu ali je Novak ipak uspeo da osvoji gem na svoj servis. I dalje bez brejka u prvom gemu.

21.33 - Đoković - Tsonga 3:2. Srpski teniser konačno odigrao ubedljivije na svoj servis i bez problema osvojio treći gem.

21.31 - Đoković - Tsonga 2:2. Francuski teniser za sada ubedljiviji na svoj servis i bez problema parira Đokoviću.

21.27 - Đoković - Tsonga 2:1. Đoković nije blistao ni u drugom gemu za svoj servis, ali na kraju je ipak uspeo da ga osvoji.

21.24 - Đoković - Tsonga 1:1. Tsonga je bez većih problema osvojio prvi gem na svoj servis.

21.19 - Đoković - Tsonga 1:0. Teže nego što se očekivalo Đoković je osvojio prvi gem na svoj servis. Srpski teniser imao vođstvo od 40:0, ali na kraju je morao da spasava brejk loptu.

21.10 - Počeo meč između Đokovića i Tsonge. 

21.05 - Đoković i Tsonga počeli su da se zagrevaju. Uskoro počinje meč. 

17.28 - Endi Mari uspeo je da pobedi Tomaša Berdiha. Britanac je dobio ključni treći set rezultatom 6:4. i pobedio sa 2:1 u setovima.

16.48 - Endi Mari uzvraća udarac. Britanac se revanširao Berdihu i osvojio drugi set istovetnim rezultatom (6:3). 

16.15 - Tomaš Berdih osvaja prvi set protiv Endija Marija, rezultatom 6:3, u okviru grupe A Masters kupa u Londonu. 

Od danas ponovo vodeći teniser na svetskoj rang listi Novak Đoković pobedom je počeo učešće na završnom masters turniru sezone koji se igra u Londonu, pošto je sa 2:0 u setovima (7:6, 6:3) bio bolji od Francuza Žo-Vilfreda Tsonge.

Prvi set rešen je posle taj-brejka koji je Đoković dobio sa 7:4. On je brzo poveo sa 2:0 u poenima i potom održavao prednost.

Tokom seta Conga je u tri gema imao brejk šanse, a Đoković nijednu, ali je u taj-brejku dva puta uspeo da oduzme servis protivniku.

U drugom setu srpski teniser je napravio brejk već u prvom gemu, a onda odličnom igrom zadržao prednost i pobedio.

U drugom meču prvog kola Grupe A Endi Mari iz Škotske je pobedio Čeha Tomaša Berdiha sa 2:1 (3:6, 6:3, 6:4).

Berdih je odlično počeo i osvojio prvi set, ali je Mari uspeo da se vrati u meč i posle dva sata i 17 minuta igre savlada neugodnog protivnika.

Sutra će se u Londonu igrati prvi mečevi Grupe B, u kojima će se sastati Rodžer Federer (Švajcarska) - Janko Tipsarević (Srbija) i David Ferer (Španija) - Huan Martin del Potro (Argentina).

Nagradni fond turnira u Londonu je pet i po miliona funti.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије