Jaka kiša, pa trijumf sa Vavrinkom: Nole zakazao duel sa Zikijem i Nestorom

Izvor: Blic, 05.Avg.2014, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaka kiša, pa trijumf sa Vavrinkom: Nole zakazao duel sa Zikijem i Nestorom

Novak Đoković i Stanislas Vavrinka uspešno su otpočeli sa nastupima u tandemu na Rodžers kupu u Torontu, ali su do pobede kojom su zakazali meč sa Nenadom Zimonjićem i Danijelom Nestorom došli kasnije nego što su isprva planirali.

Kiša je naterala organizatore da odlože pojedine mečeve, uključujući i nastup srpsko-švajcarskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << para protiv Kolumbijca Huana Sebastijana Kabala i Španca Davida Marsera, pa je Đoković stigao i da odspava, a da to neko iz njegovog tima zabeleži u devet uveče po lokalnom vremenu, iako je četiri sata ranije trebao da otpočne susret.

Kada je tenis konačno došao na red, prvi i četvrti igrač sveta su prilično lako pobedili svoje suparnike, sa 6:3, 7:5, pa će se u drugom kolu sastati sa Zikijem i Nestorom, koji su kao treći nosioci slobodni na startu nadmetanja.

Podsetimo, Novak Đoković je slobodan u prvom kolu pojedinačne konkurencije, u drugom ga čeka pobednik meča Radek Štepanek - Gael Monfis, a potom najverovatnije sledi duel sa Žo-Vilfredom Congom.

U četvrtfinalu bi Nole mogao da igra sa Endijem Marejem, u polufinalu upravo sa Vavrinkom, dok će u drugom delu žreba svoj put do finala tražiti Federer, Ferer, Berdih, Raonić i ostali.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.