“Pavgord“ preuzeo „Boksit“, Dukić odlazi iz kompanije

Izvor: Capital.ba, 22.Maj.2024, 16:40

“Pavgord“ preuzeo „Boksit“, Dukić odlazi iz kompanije

BANJALUKA – Fočanski „Pavgord“ kupio je danas za još 3,5 miliona KM oko 36 odsto akcija kompanije „Boksit“, čime je postao većinski vlasnik ove firme, potvrdio je za CAPITAL vlasnik „Pavgorda“ Gordan Pavlović. FOTO: Capital/Ilustracija „Pavgord je prošle sedmice“ za oko 3,3 miliona kupio oko trećinu akcija ove kompanije i najavio dalju kupovinu. „Brokeri imaju otvoren naš stalni nalog za kupovinu akcija „Boksita“ i danas su kupili akcije „Mileksa“ i povezanih lica“, rekao Pavlović. O prodaji akcija danas se oglasio i Dukić koji je u saopštenju naveo da odlazi sa čela kompanije. Naveo je da je „ovih dana preduzeće „Pavgord“ kupilo je, putem berze, 34 odsto akcija, a koje su bile u vlasništvu...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

"Pavgord" preuzeo "Boksit", Dukić odlazi iz kompanije

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2024

BANJALUKA – Fočanski "Pavgord" kupio je danas za još 3,5 miliona KM oko 36 odsto akcija kompanije "Boksit", čime je postao većinski vlasnik ove firme, potvrdio je vlasnik "Pavgorda" Gordan Pavlović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.