Đoković ubedljiv protiv Gaskea, sledeći protivnik Nadal

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2015, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković ubedljiv protiv Gaskea, sledeći protivnik Nadal

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je danas Francuza Rišara Gaskea sa 6:1, 6:2, 6:3 i plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa.

Đoković je do 24. uzastopnog plasmana u četvrtfinale nekog gren slema došao posle tačno dva sata igre.

Srpski teniser nije dobro ušao u meč, napravio je 12 neiznuđenih grešaka posle samo četiri gema, ali ga nešto slabije izdanje u odnosu na dosadašnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << partije nisu skupo koštale, pošto ni Francuz sa druge strane mreže nije bio raspoložen za igru.

Gaske je poveo sa 1:0, međutim Đoković je odgovorio sa devet dobijenih gemova zaredom i došao do ubedljive prednosti. Novak je vrlo brzo umirio publiku, koja je bodrila domaćeg igrača i rutinski došao do devete uzastopne, a 11. pobede u međusobnim duelima protiv Gaskea.

Njegov protivnik u borbi za polufinale biće Španac Rafael Nadal, koji je bio bolji od Džeka Soka iz SAD sa 6:3, 6:1, 5:7, 6:2.

Đoković i Nadala do sada su igrali 43 puta i španski teniser vodi sa 23:20 u pobedama.

Poslednji put sastali su u polufinalu mastersa u Monte Karlu, kada je Đoković slavio sa 6:3, 6:3.

"Odigrao sam dobar meč. Nadam se da se publika zabavljala iako je Gaske izgubio. Uvek je teško igrati protiv Francuza na domaćem terenu", rekao je Đoković nakon duela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.