Bonjour: Novak i Rafa zakazali duel

Izvor: B92, 01.Jun.2015, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bonjour: Novak i Rafa zakazali duel

Ponedeljak je deveti dan na Rolan Garosu, a sportska redakcija B92 spremila vam je ponovo blog uživo u kojem možete da pratite sva dešavanja iz Pariza.

Nadamo se da ćemo danas imati bolje vremenske uslove u odnosu na nedelju, kada nas je kiša mučila, a ponedeljak je dan kada će Novak Đoković biti u centru pažnje.

Najbolji teniser sveta igra protiv Rišara Gaskea za plasman u svoje 24. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uzastopno Gren slem četvrtfinale.

Duel Đokovića i Gaksea postavljen je na centralni teren „Filip Šatrije”, ali tek posle dva ženska i jednog muškog single, što znači da neće početi pre 17 časova. Pored Đokovića, danas igra i Miomir Kecmanović, koji će se takmičiti u prvom kolu u singlu i dublu u konkurenciji juniora.

Budite uz B92 i prvi saznajte šta se dešava u Parizu uz naš blog.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nole sa Gaskeom za četvrtfinale

Izvor: RTS, 01.Jun.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković boriće se sa Francuzom Rišarom Gaskeom za plasman u četvrtfinale turnira Rolan Garos. Meč je po programu turnira poslednji na terenu "Filip Šatrije", pa se njegov početak ne očekuje pre 17 časova, a možete ga pratiti u direktnom prenosu na programima...

Nastavak na RTS...

Đoković ubedljiv protiv Gaskea, sledeći protivnik Nadal

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je danas Francuza Rišara Gaskea sa 6:1, 6:2, 6:3 i plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa...Đoković je do 24. uzastopnog plasmana u četvrtfinale nekog gren slema došao posle tačno dva sata igre...Srpski teniser nije dobro ušao u meč, napravio je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

UŽIVO: Đoković - Gaske (17.00) Nole protiv publike i Gaskea!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jun.2015

Prvom reketu sveta Novaku Đokoviću preostao je još jedan korak kako bi stigao do ljutog rivala Rafaela Nadala. Na tom putu stoji mu Francuz Rišar Gaske, koji igra odličan tenis na Rolan Garosu. Ostanite uz portal Vestionline i iz gema u gem pratite dešavanja iz Pariza...Momak iz zemlje  "galskih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.