Izvor: Beta, 20.Nov.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković u Londonu, ali mislima u Beogradu

BEOGRAD, 20. novembra 2010. (Beta-AP) - Srpski teniser Novak Djoković rekao je u petak da pokušava da se skoncentriše na predstojeći Masters kup u Londonu, ali da mu pažnju odvlači drugi zadatak - finale Dejvis kupa.

Finale Dejvis kupa izmedju Srbije i Francuske igra se od 3. do 5. decembra u Beogradskoj areni. Srbija se plasirala u finale nakon pobeda nad ekipama SAD, Hrvatske i Češke, a u finalu će igrati sa Francuskom koja je do sada devet puta osvajala to takmičenje.

"Iskreno, moj najveći cilj je osvajanje Dejvis kupa. Imao sam prilike da budem deo ovog dogadjaja (Masters kupa) i pre i nadam se u budućnosti ponovo biti deo toga, ali finale Dejvis kupa kod kuće možda ću igrati samo jednom", rekao je Djoković.

Djoković se na završnom turniru u sezoni na kojem igra osam najbolji tenisera sveta nalazi u grupi sa Tomašom Berdihom, sa kojim igra prvi meč u ponedeljak, Rafaelom Nadalom i Endijem Rodikom.


Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Beogradska Arena

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.