Đoković predvodi reprezentaciju!

Izvor: Kurir, 22.Jan.2013, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković predvodi reprezentaciju!

Najbolji teniser na planeti igraće za Srbiju u prvom kolu Dejvis kupa

BEOGRAD - Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović, objavio je spisak tenisera za meč prvog kola Dejvis kupa protiv Belgije, a na njemu se nalaze Novak Đoković, Janko Tipsarević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Nenad Zimonjić i Viktor Troicki.

Za Belgiju će nastupiti Olivije Rohus, David Gofan, Stiv Darsis i Ruben Bemelmansa.

Mečevi prvog kola Dejvis kupa između Srbije i Belgije na programu su od 1. do 3. februara, a naša reprezentacija igraće kao gost u mestu Šarloa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Viktor Troicki

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEJVIS KUP: Novak igra za Srbiju

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jan.2013

Srbija u 1. kolu gostuje Belgiji. Duel se igra u Šarlroi, a selektor Bogdan Obradović na spisku prijavljenih tenisera, posle godinu dana, ima i najboljeg na svetu

Nastavak na Telegraf.rs...

Selektor Obradović saopštio spisak za Belgiju

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2013

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović prijavio je danas četvoricu igrača na koje računa za meč prvog kola Svetske grupe protiv Belgije...Prva postava Dejvis kup reprezentacije Srbije.. ..Na spisku se nalazi najbolje rangirani teniser sveta Novak Đoković, kao i deveti igrač...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.