Selektor Obradović saopštio spisak za Belgiju

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2013, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Obradović saopštio spisak za Belgiju

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović prijavio je danas četvoricu igrača na koje računa za meč prvog kola Svetske grupe protiv Belgije.

Prva postava Dejvis kup reprezentacije Srbije

 

Na spisku se nalazi najbolje rangirani teniser sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Novak Đoković, kao i deveti igrač na ATP listi Janko Tipsarević, a tu su još i Viktor Troicki i Nenad Zimonjić.

 

Selektor Belgije Johan van Herk takođe je prijavio spisak igrača za meč sa Srbijom, a na njemu su: David Gofan, Stiv Darsis, Ruben Bemelmans, Olivije Rohus.

 

Meč prvog kola Dejvis kupa Svetske grupe između Belgije i Srbije igraće se od 1. do 3. februara u Šarloa u hali Spirudom na šljaci.

 

Titulu prvaka brani Češka, koja je prošle godine pobedila Španiju u finalu.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović saopštio spisak za Belgiju

Izvor: RTS, 23.Jan.2013, 10:37

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović prijavio je četvoricu igrača na koje računa za meč prvog kola Svetske grupe protiv Belgije. ..Na spisku se nalazi najbolje rangirani teniser sveta Novak Đoković, kao i deveti igrač na ATP listi Janko Tipsarević, a tu su još i Viktor...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.