Đoković posle 22. pobede u nizu: Conga mi je olakšao posao slabijom partijom

Izvor: Blic, 16.Mar.2013, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković posle 22. pobede u nizu: Conga mi je olakšao posao slabijom partijom

Novak Đoković plasirao se u polufinale Indijan Velsa u roku od 55 minuta, koliko mu je trebalo da pobedi Žo-Vilfreda Congu. Posle meča, izrazio je žaljenje što i njegov suparnik nije igrao na svom nivou.

"Veoma sam srećan zbog partije koju sam pružio danas. Mislim da Žo nije igrao najbolje, servis mu nije išao baš dobro, a to mi je olakšalo posao", rekao je Novak posle meča.

Njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je trijumf u četvrtfinalu Indijan Velsa 22. u nizu, a poslednji put poražen je 31. oktobra od Sema Kverija, koga je na ovom turniru pobedio pre Conge.

"Napravio sam mnogo grešaka, bilo mi je preteško da igram duže poene i da zadržim lopticu u polju. Ne zato što je Novak na mene izvršio veliki pritisak, jednostavno, sve što sam uradio, bilo je pogrešno", rekao je Conga posle meča.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.