Đoković poklonio loptice deci iz Prokuplja

Izvor: Blic, 16.Avg.2011, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković poklonio loptice deci iz Prokuplja

Polaznici besplatne Male škole tenisa iz Prokuplja, dobili su na poklon loptice sa potpisom najbolje rangiranog igrača sveta Novaka Đokovića, rekao je agenciji Beti direktor teniskog kliba Topličanin u ovom mestu Žika Manić.

On je istakao da su se deca uzrasta od šest do 12 godina koja već dva meseca pohađaju školu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tenisa veoma obradovala lopticama i paketima sa rekvizitima i promotivnim materijalom, koje im je poklonila kompanija Telekom Srbija.

"U cilju promocije i omasovljenja teniskog sporta organizovali smo dvomesečnu školu za sve zainteresovane dečake i devojčice iz našeg grada", kazao je Manić.

On je istakao da je za školu vladalo veliko interesovanje najmlađih Prokupčana, a da je tridesetak njih uspešno završilo obuku koju se vodili instruktori tenisa.

"Zahvaljujući ovoj školi odabrali smo 15 najmlađih budućih tenisera koji imaju talenat da nastave da se bave ovim popularnim sportom i nadalje", istakao je Manić.
Pogledaj vesti o: Prokuplje,   Prodaja Telekoma

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Loptice sa potpisom dar od Noleta

Izvor: medio.rs, 16.Avg.2011

Novak Đoković polaznicima besplatne Male škole tenisa iz Prokuplja poklonio loptice sa potpisom.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.