Izvor: RTS, 25.Jun.2021, 12:00

Đoković na Vimbldonu kreće od Britanca Drejpera

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u prvom kolu Vimbldona igraće protiv mladog Britanca Džeka Drejpera, odlučeno je današnjim žrebom u Londonu. U drugom delu žreba su Švajcarac Rodžer Federer, Rus Danil Medvedev i Nemac Aleksandar Zverev.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << To će biti prvi međusobni susret 19-godišnjeg momka iz Londona, koji je trenutno 250. na svetskoj listi, sa najboljim na svetu.

Potencijalni rival Đokovića u drugom kolu mogao bi da bude Kevin Anderson iz Južnoafričke Republike, a treća runda mogla bi da mu donese susret sa Alehandrom Davidovičem Fokinom.
U osmini finala Đoković bi, prema projekciji, mogao da ide na Gaela Monfisa, dok bi mu četvrtfinale donelo duel sa Rusom Andrejem Rubljovom.
U Đokovićem delu žreba je i Grk Stefanos Cicipas, sa kojim bi mogao da se sretne u polufinalu.
U drugom delu žreba su Švajcarac Rodžer Federer, Rus Danil Medvedev i Nemac Aleksandar Zverev.
Vimbldon je na programu od 28. juna do 11. jula.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djoković na početku Vimbldona protiv Drejpera, Cicipas u polufinalu

Izvor: Beta, 25.Jun.2021

Najbolji teniser sveta Novak Djoković će odbranu titule na Vimbldonu početi protiv Britanca Džeka Drejpera, odlučeno je danas žrebom u Londonu.Drejper je trenutno 250. teniser sveta, ima 19 godina i ovo će mu biti prvi nastup na nekom grend slem turniru. Taj meč se igra u ponedeljak od 14.00.Srpski...

Nastavak na Beta...

"Novak će osvojiti Vimbldon " biće daleko ispred Nadala i Federera"

Izvor: B92, 26.Jun.2021, 10:27

Tim Henman, višestruki polufinalista Vimbldona, smatra da je Novak Đoković bez dileme prvi favorit za titulu i ove godine...Britanac, koji je nekada bio četvrti na ATP listi, smatra da je Đoković posle dva grend slem trofeja u 2021. prepun samopouzdanja..."Bez dileme, Novak je glavni favorit. To...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.