Đoković ipak igra dubl u Dubaiju

Izvor: B92, 22.Feb.2020, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković ipak igra dubl u Dubaiju

Novak Đoković će ipak igrati u dubl konkurenciji na ATP turniru serije 500 u Dubaiju.

Najbolji teniser sveta će nastupiti u paru sa hrvatskim igračem Marinom Čilićem i to će biti prvi put da njih dvojica igraju zajedno.

Novak je prvobitno na ovom takmičenju trebalo da nastupi u paru sa Viktorom Troickim, ali je "vajld" karta ipak dodeljena Leanderu Paesu, kome će ovo biti poslednji turnir u karijeri.

U međuvremenu, došlo je do promene, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << srpsko-hrvatski par imaće veoma težak zadatak na startu, pošto ih čekaju prvi nosioci Radživ Ram i Džo Salisburi.

Podsetimo, Đoković nastupa i u singl konkurenciji, a žreb je na programu u subotu.

Nagradni fond turnira u Dubaiju je 2.794.840 dolara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković i Čilić igraju dubl u Dubaiju

Izvor: RTS, 22.Feb.2020

Novak Đoković i Marin Čilić će igrati dubl na turniru u Dubaiju. . Prvi put do sada, Đoković i Čilić će biti na istoj strani terena...Kako je žreb otkrio, oni će u prvom kolu igrati protiv Džoa Salisburija i Radživa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.